Online Magic Show.

In de Covid-19 lockdown periode was David was de eerste artiest in Nederland die de situatie aangreep als een opportunity.

Hij ontwikkelde een magic show voor de vele saaie bedrijfs zoom-borrels die de thuiswerkers moesten bijwonen en maakte hiervan een succesvol product. In korte tijd produceerde David tientallen online-shows en brengt hij de magie echt bij de kijker thuis. David’s activiteiten bleven niet onopgemerkt in de pers en de reacties van de bedrijven die hem boekten zijn unaniem positief.

David denkt altijd mee over hoe een show op maat gemaakt kan worden voor een klant. Het via een truc veranderen van een oud in een nieuw logo, het laten verschijnen of verdwijnen van een collega of de logo’s van klanten inzetten. Hiermee krijgt de show een persoonlijke twist en draagt het bij aan het groepsgevoel van de deelnemers.

Ervaar de magie van David Nathan voor het eerst vanuit het comfort van je eigen woonkamer!

Een impressie krijgen van David Nathan zijn shows?

 Bekijken 
Afbeelding

David's online show is een unieke experience, waarbij de magie echt in je eigen handen gebeurt! Je krijgt ook wat props thuis gestuurd die je gaat gebruiken tijdens de show.

Het leuke hiervan is dat je deze show kan beleven met zoveel mensen als je wil. Wil je in je eentje kijken? Geen probleem. Maar je kan ook je hele straat uitnodigen en met z'n allen onder het genot van een lekkere borrelplank deze show beleven!

David doet momenteel een aantal openbare online shows per maand waar jij ook bij kunt zijn. Check de knop hieronder voor meer info & tickets!

Bestel tickets!

Online Magic Show boeken?

Voeg magie toe aan jouw volgende online event!

Online Magic Show boeken?